Élményhajózás a Balatonon

Dreamline Nautical Kft.

Balatoni hajózás motoros yachton. Szülinapi buli, legénybúcsú, leánybúcsú, családi események helyszíne. Élényhajózás, feledhetetlen pillantok a Balaton vizén.

Élményhajózás a Balatonon Élményhajózás a Balatonon
  1. Gyorshajó a Balatonon
  2. Élményhajózás a Balatonon

Élményhajózz a Balatonon!

Exkluzív hajózás a Balatonon motoros yachton, itt tényleg átélhetitek a száguldás örömét. Különösen ajánljuk csapatépítő tréningekre, leány- és legénybúcsúkra. Kívánságotokat szem előtt tartva tesszük feledhetetlen élménnyé a hajózást.

Cégünk hazai magánszemély tulajdonában álló társaság. Személyszállítást, nappali és esti élményhajózás, sétahajózást, panorámahajózást kínálunk a Balatonon. Motoros yachtunk 10 férőhelyes. Utasaink kényelme és biztonsága jelenti nálunk a prioritást, így kívánjuk felejthetetlenné tenni exkluzív balatoni hajóútját.

Számunkra minden Ügyfelünk különleges, ezért kínálunk egyedi ajánlatot minden leendő utasunknak. Kérjen Ön is személyre szabott ajánlatot, melyet az igényeidhez alakítva dolgozunk ki.

Te döntöd el!

Előzetes egyeztetés alapján ott veszünk fel, ahol csak szeretnéd, és az úticélt is Te határozod meg. Elvihetünk a Balaton különböző látványosságaihoz, vagy sétahajókázhatunk céltalanul a napsütésben.

Amikor csak szeretnéd, ahová csak szeretnéd.

A hajózás kezdetét, végét és időtartamát szintén Te döntöd el. Ha csak az egyik kikötőből a másikba szeretnél gyorsan és biztonságosan eljutni, arra bizonyára elegendő egy rövid idő. De ha élményhajóznál egyet, hogy legyen mire emlékezni, akkor ne sajnáld magadtól az órákat!

Célunk, hogy utasaink kívánságát szem előtt tartva feledhetetlen élménnyé tegyük a hajózást.

Élményhajózz a Balatonon!
Élményhajózz a Balatonon!

Élményhajózás

Haverok, buli, yacht!

Ajándékba egy ilyen élményt adni, leány vagy legénybúcsút tartani a yachton, sétahajózni kedvünkre, egyszerűen csak pihenni. Hiszen itt nincsenek figyelő szomszédok, csak gyönyörű látvány!

Baráti társaságának, családjának feledhetetlen élményt nyújthat egy balatoni élményhajózással.

Kivételes élmény a Balatonon száguldani, különösen a baráti társaság körében. Legény és lánybúcsúk, szülinapi partyk, egyéb ünneplésre okot adó események különleges helyszíne lehet egy motoros yacht fedélzete. 

Szülinapok, rendezvények

Családi és baráti társaságok magánrendezvényeire kínáljuk motoros yachtunkat. Különleges családi, baráti összejövetelek kitűnő helyszíne lehet egy Balatonon úszó hajó fedélzete. Ha az ünnepi hangulat adott, akkor az élményt csak fokozni tudja ez a különleges helyszín. Akár meglepetésnek, akár ajándéknak is remek lehetőség!