Naplemente-túra a Balatonon

Dreamline Nautical Kft.

Egy exclusive, romantikus naplemente túra igazán kellemes kikapcsolódás, főleg ha mindezt az ember a Balatonon teheti meg egy egyedi motoros yachttal.

Naplemente-túra a Balatonon Naplemente-túra a Balatonon
  1. Gyorshajó a Balatonon
  2. Naplemente-túra a Balatonon

Romantikus naplemente

Ha kedvesed szeretnéd meglepni vagy megajándékozni egy fantasztikus élménnyel, akkor most megtaláltad, amit keresel! Egyedi ajánlatot állítunk össze, figyelembe véve kéréseidet, hogy egy tökéletes randevú tegye szorosabbá kapcsolatotokat! Hiszen egy boldog párkapcsolatért folyamatosan tenni kell!

Most egy naplementés hajótúrára invitálunk! A Balaton minden napszakban gyönyörű, mégis a víz tükrén lenyugodni látszó nap látványa a legszemetgyönyörködtetőbb. Amikor a nevezetes látványosságoknak már csak a sziluettje látszik, a víz felszíne elcsendesül, és a nyüzsgéstől távol, egy ringatózó yacht fedélzetén élvezhetitek a pillanatot.

A párod is biztosan szívesen venne részt egy ilyen fantasztikus élményben! Akár ajándékba adjuk, akár kapjuk, netán meglepetésnek szánjuk kedvesünknek. Baráti beszélgetéseknek is tökéletes helyszíne lehet egy motoros yacht fedélzete.

Élmények, rendezvények, és ami ezeken túl van.

Számunkra az a fontos, hogy az Ön biztonsága és kényelme mellett egyedi igényeinek is eleget tudjunk tenni. Éppen ezért, minden Ügyfelünk számára egyedi ajánlatot készítünk. Meghallgatjuk az Ön kéréseit. Honnan indulna? Hová érkezne? Mennyi időt szeretne a hajón tartózkodni? Milyen útvonalon hajózzunk? Van-e olyan Balaton-parti látványosság, amit mindenképpen látni szeretne? Az indulás időpontját is megválaszthatja, természetesen segítünk, hogy a naplementét a legjobb időben a legjobb helyen csodálhassa.

Bár egy naplemente-túra a Balatonon mindenképpen egy fantasztikus élményt nyújt, van, hogy valami izgalmasabbra vágyunk. Száguldás, barátok, buli. Élvezni a fiatalságot, az életet! Az ilyen izgalmakra vágyó utasaink számára kínáljuk a balatoni élményhajózásunkat.

Céges összejövetelek, családi rendezvények helyszínének is remek egy exkluzív motoros yacht fedélzete. Csapatépítő programok, szülinapi összejövetelek, leány- és legénybúcsúk lebonyolítását is vállaljuk. A kötetlen, rugalmas feltételek természetesen ilyen hajóút során is alkalmazhatók. Csak mondd el nekünk kérésed és mi igyekszünk azokat maradéktalanul megvalósítani!

Egy 10 személyes motoros yacht áll az Ön rendelkezésére a Balatonon. Gyors,biztonságos, kényelmes személyszállítást éppen úgy vállalunk, mint kisebb rendezvényeket, partykat. Ezen kívül legyen szó sétahajózásról, élményhajózásról, panorámahajózásról, naplementés hajózásról, mi állunk az Ön rendelkezésére!

Romantikus naplemente a Balatonon